Verkeersregelaars gezocht

Avondvierdaagse Leidsche Rijn is op zoek naar 40 verkeersregelaars voor elke avond (11, 12, 13 en 14 juni) om de kinderen een veilige avondvierdaagse te laten lopen. We hebben deze hulp hard nodig! Schrijf je daarom hier in als verkeersregelaar.

3 gedachtes op “Verkeersregelaars gezocht”

  1. Ruud de Jong

    Beste Avondvierdaagse-organisatie,
    Ik vind het wel leuk om enkele avonden als verkeersregelaar te helpen. Ik heb het al vaker bij jullie gedaan. Vrijdag de 14e kan ik waarschijnlijk niet.
    Bel of mail me maar.
    Ruud de Jong, 06-53958338, tats.ruud@casema.nl

  2. Ik ben gediplomeerd evenementen verkeersregelaar en kan op 12,13,14 juni helpen als het nog nodig is. Sta deze week in Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.