Sociaal Bokaal en Play-in

Sponsor van de Sociaal Bokaal is dit jaar Play-in. Wij houden van Play-in bewegen, net zoals de vele duizenden bikkels die de Avondvierdaagse lopen in Leidsche Rijn. Daarom nodigt het entertainmentcomplex in the Wall de winnende school van de Sociaal Bokaal ook uit om bij Play-in te genieten van een geweldig uitje. Ook komt Play-in kortingsbonnen uitdelen die de hele zomervakantie geldig zijn. Je komt trouwens de paarse mascotte Okkie ook tegen op het startterrein bij Castellum Hoge Woerd.

Welke school wint dit jaar de Sociaal Bokaal? Dit jaar staat de bokaal in het teken van: draag je steentje bij! Hoe sociaal is het om samen de handen uit de mouwen te steken voor zo’n fantastisch evenement! Draag je steentje bij als het gaat om het aanmelden van vrijwilligers en verkeersregelaars. De school met de kinderen die goed meehelpen met opruimen van het terrein, geen troep onderweg of op het terrein achter laat, is tevens een grote kanshebber! Vergeet daarnaast niet om onze vrijwilligers te begroeten en vriendelijk en met respect met elkaar om te gaan!